2018. július 8., vasárnap

Tízezer oldalmegtekintés | Nyereményjáték

Biztosan sokszor hallottatok már olyan mondatokat, hogy "Nem számítottam erre" vagy "Sosem gondoltam volna, hogy idáig jutok el."

Nagyjából ezek a gondolatok ütöttek szöget a fejemben, amikor láttam, mennyien kattintotok egy-egy bejegyzésemre. Nektek csak egy megtekintés, egy olvasás, nekem viszont sokkal több. Bár nem szoktam sok visszajelzést kapni, de annak a kevésnek is örülök, és nagyon örülnék, ha egy aktív közösséget tudnék kialakítani.

A terveim első "állomásának" tekinthető, hogy elértük nagyjából egy hónapja a tízezer oldalmegtekintést! Hatalmas szám, emellett a Facebook-oldalon is több, mint ötvenen vagyunk már, Instagramon meg már százan követtek. Nagyon szépen köszönöm Nektek, hogy így tettetek, ez nekem egy pozitív visszajelzés, hogy valamit jól csinálok. :)

Annak érdekében, hogy rendesen megköszönjem ezt a hihetetlen számot, egy nyereményjátékot hirdetek. Van néhány dolog, amit tudnotok kell. A részvétel teljesen önkéntes, és nem kérek sem lájkokat, sem feliratkozásokat. A kötelező feladatok között van hozzászólás írása, ezt névtelenül is tudjátok végezni, ha úgy szeretnétek!

Itt vannak a feladatok:
Először meg kell válaszolnotok az alábbi kérdéseket. Mindegyikre megtaláljátok a blogon a választ, a bejegyzésekben elrejtve.

1. Melyik volt az első könyvértékelés az oldalon? (Író és cím)
2. Melyik karakterrel cserélnék szívesen helyet? (Segítség: egy booktagben szerepelt)
3. Van egy kedvenc idézetem a Harry Potter - sorozatból. Melyik kötetből van? (Szintén a blogon találjátok meg, molyon rengeteg van csillagozva, onnan nem érdemes nézelődni.)
4. Mi az egyik legnagyobb félelmem?
5. Ez a könyv az egyik legújabb bejegyzésem témája, és bekerült a legjobb 2017-es olvasmányaim közé is.

Ezután pedig egy hozzászólást kell írnotok a bloggal kapcsolatban. Ez lehet akár az írásaimmal kapcsolatos; a designnel, a témával összefüggően valami; akármi igazából. Lehet negatív és pozitív kritika is, amit szeretnétek. Fejlődni szeretnék, és ennek talán ez az egyik legjobb módja. Ehhez a ponthoz annyit tennék még hozzá, hogy ha névtelenül szeretnétek írni, akkor írjatok valami monogramot, kitalált nevet, akármit a végére, amit a dobozba is be tudtok írni, hogy tudjam, melyik hozzászólás a Tiétek.

És még valami: a postázást csak Magyarország területére tudom vállalni, ezt kérlek vegyétek figyelembe!

A nyeremény pedig egy általam összeállított kis csomag, amiben van egy képeslap, két könyvjelző és egy kis baglyos dísz. A játék nem szponzorált, egyéb információkat az Adatvédelem fül alatt olvashattok még.


A játék egy hétig fog tartani, jövő vasárnap éjfélig lehet játszani. A doboz idejét még mindig nem értem, sosem tudom elsőre rendesen beállítani, de úgy fogom akár utólag is módosítani, hogy a bejegyzésben szereplő idő legyen a tényleges, így a doboz nem fog sem előbb, sem később lejárni. :)

a Rafflecopter giveaway

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése